Tikri Karaimų kibinai

Tikri Karaimų kibinai
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

Kvietiniai miltai, 450 gramų Sviestas, arba margarinas, 200 gramų Grietinė, 150 gramų Kiaušiniai, 3 vienetai Aviena, 250 gramų Svogūnai, 1 vienetas Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas:

Dubenyje persijojame miltus ir išminkome su sviestu. Supilame grietinę bei išplaktus kiaušinius. Įberiame kelis žiupsnelius druskos. Viską gerai išminkome ir palaikome šaldytuve dvi valandas. Avieną sukapojame nedideliais kubeliais, pasmulkiname svogūną. Įberiame prieskonius, įpilame kelis šaukštus vandens ir sumaišome. Iš tešlos formuojame paplotėlius, į kurių vidurį dedame maždaug šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau, suspaudžiame ir kraštus užsukame lyg pynutę. Sudedame į riebalais išteptą skardą, aptepame suplaktais kiaušiniais ir kepame apie pusę valandos įkaitintoje orkaitėje. Iš nurodyto kiekio produktų gaunasi maždaug 10 kibinų.

Receptą atsiuntė MamosReceptai.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vita
2014-12-06 12:04
o tai kiek miltu?
jonas
2014-12-06 11:22
ką jūs randat sijodami miltus? 25 kart sijojau- kaip tuščia, taip tuščia...
Emigrante
2014-11-30 19:18
Kepiau kibinus laukdama vegetaru sveciu. Vokietijoje varske skysta. Tai dejau lygiomis dalimis varske, tarkuota fermentini suri ir zalius (atsildziau saldytus) spinatus, druska. Kibinai gavosi skanus!
kristina
2014-11-23 20:09
Kepiau su pjaustyta kiauliena,labai labai skanu,viskas per pusvalandi iskepa.
jofke
2014-05-20 15:50
Sveiki, as siuos kibinus darau jau koki 20 karta ir visada gaunasi puikiai. Atsalusi sviesta tarkuoju per burokine tarka o daugiau viska kaip recepte nurodyta. Mesa pjaustau maziukais gabaliukais .... zodziu ziauriai sknus.....